јануари 31. 2014 « Back
Конкурс за Стручно-комерцијален соработник​
Успехот на ПЛИВА со генерации
е  заслуга на
Стручно-комерцијалните соработници
 
 Запослуваме
Стручно-комерцијален соработник (м/ж)
 

Во тимот на Стручно-комерцијални соработници ќе бидете одговорни за:
• Промоција и продажба на нашите производи преку контакти со клучните корисници од полето на медицината и фармацијата
• Учество на стручни состаноци
• Соработка со  Пливините колеги од одделите за медицина и маркетинг 

Услови:
• ВСС – фармација, медицина
• Одлично познавање на англиски јазик
• Познавање на MS Office
• Возачка дозвола B категорија
• Предност e предходно работно искуство на исто/или слично работно место
• Спремност за тимска работа
• Организациски вештини
• Комуникациски вештини
 
Доколку сакате да работите во исклучително поттикнувачка средина која ги препознава значењето и улогата на вработените подготвени да споделат знаење и тимска работа, да соработувате со стручни лица од сите области - станете и Вие дел од тимот на Плива!

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, мотивациското писмо и вашето CV на македонски и англиски јазик доставете го до 08.02.