Media and Communications

Vesti

Вести

Филтер по година

Филтер по тема

2014 News

петок, 31 јануари 2014
Конкурс за Стручно-комерцијален соработник​

​ Успехот на ПЛИВА со генерации е  заслуга на Стручно-комерцијалните соработници    Запослуваме Стручно-комерцијален соработник (м/ж)   Во тимот на Стручно-комерцијални соработници ќе бидете одговорни за:• Промоција и продажба на нашите производи преку контакти со клучните корисници од полето на медицината и фармацијата• Учество на стручни состаноци• Соработка со  Пливините колеги од одделите за медицина и маркетинг  Услови:• ВСС – фармација, медицина• Одлично познавање на англиски јазик• Познавање на MS Office • Возачка дозвола B категорија• Предност e предходно работно искуство на Повеќе »

​​​