2Д баркод против фалсификувани лекови

Teva воведува мал баркод кој ќе има огромно влијание врз здравјето на пациентите.

Прочитајте повеќе 2Д баркод против фалсификувани лекови

Поврзување на луѓето кои живеат со мултиплекс склероза (multiple sclerosis; MS)

Прочитајте повеќе Поврзување на луѓето кои живеат со мултиплекс склероза (multiple sclerosis; MS)

Teva во акција

Разберете ги начините на кои здравјето влијае на вашиот живот

Ви овозможуваме да живеете подобро

Ние обезбедуваме иновативни и квалитетни лекови за милиони луѓе во целиот свет

Дознајте повеќе за Teva Ви овозможуваме да живеете подобро

Фокусирани на пациентите и на луѓето кои се грижат за нив

Преку интегрирање на иновацијата, квалитетот и достапноста, нашите лекови го подобруваат здравјето на пациентите

Дознајте повеќе за нашите производи Фокусирани на пациентите и на луѓето кои се грижат за нив

Контакт

Можете да контактирате со нас во секое време во врска со вашите прашања или забелешки. Ве молиме погледнете ја листата подолу за да го најдете најсоодветниот контакт за вашето прашање.

Прочитајте повеќе Контакт