Нашите лекови

Веројатно некој кого го познавате живее поздрав живот поради нашите лекови - или можеби тоа сте вие. На крајот на краиштата, еден од X рецепти издадени во [земја] е со производ на Teva. Ние произведуваме 120 милијарди таблети и капсули годишно во над 70 фармацевтски објекти во целиот свет.

Во моментов…

Некој родител користи производ на Teva за да му помогне на болното дете да оздрави. 

Некој доктор пишува рецепт за производ на Teva, за да му помогне на пациентот да оздрави. 
Некој фармацевт посегнува по производ на Teva, знаејќи дека лековите на Teva ги исполнуваат сите стандарди за квалитет и безбедност.

Teva се стреми кон тоа да обезбеди лекови кои им служат на луѓето од цел свет, како за лекови на рецепт така и за без рецепт. Ние нудиме квалитетни генерички и специјализирани лекови на пациентите чии болести се дел од различни терапевтски области. Разбираме дека здравјето влијае на нашите животи на различни начини и тоа нè мотивира да откриваме нови можности.

Споделете ја оваа страница на: