За Teva

Се обврзуваме да обезбедиме иновативни и квалитетни лекови за речиси 200 милиони луѓе кои ги опслужуваме секојдневно во целиот свет - овозможувајќи пациентите, семејствата и заедниците да го подобрат здравјето и да имаат подобри денови.

Teva во центарот на вниманието

Разберете ги начините на кои здравјето влијае на вашиот живот

Фокусирани на вашите потреби

Нашиот едноставен, унифициран пристап се стреми кон создавање побрзи и подостапни решенија за пациентите

Дознајте повеќе за Teva Фокусирани на вашите потреби

Нашата историја

Му даваме на светот квалитетни лекови уште од 1901 година

Прочитајте повеќе Нашата историја

Факти и бројки за компанијата

Teva според бројки

Прочитајте повеќе Факти и бројки за компанијата

Кодекс на однесување на Teva

Нашите вредности дефинираат јасни очекувања за однесување и етичко деловно однесување.

Прочитајте повеќе

Дознајте повеќе за нашите лекови

Ние обезбедуваме иновативни и квалитетни терапии за милиони луѓе во целиот свет

Дознајте повеќе

Нашите луѓе се нашето најголемо богатство

Сите ние го цениме секој од нас

Разгледајте ги можностите за кариера
Teva - Нашите суштински вредности - Водечка улога  Фокус и одговорност  Да се заврши заеднички  Иновација со создавање вредност  Грижа  Нашите семејства се гордеат

Нашите суштински вредности

Го подобруваме здравјето за да направиме луѓето да се чувствуваат подобро; ова е наша цел и наша дви...

Дознајте повеќе