Резултати од пребарување

Се прикажуваат 10 од 29 резултати

Saradnja sa zdravstvenom zajednicom

Со цел почитување на високите етички стандарди, а во согласност со очекувањата на пациентите, на јавниот сектор и другите чинители во здравствениот систем, фармацевтските компании низ цела Европа се обврзаа на објавата на пренос на вредностите на здравствените работници и здравствените организации со усвојување на ЕФПИА кодексот и Medicines for Europe Кодекс.

Нашите лекови

Веројатно некој кого го познавате живее поздрав живот поради нашите лекови - или можеби тоа сте вие. На крајот на краиштата, еден од X рецепти издадени во [земја] е со производ на Teva. Ние произведуваме 120 милијарди таблети и капсули годишно во над 70 фармацевтски објекти во целиот свет.

Специјализирани лекови

Teva обезбедува иновативни терапии за болести на централниот нервен систем (CNS), вклучувајќи невролошки и невродегенеративни болести, мигрена и болести на движењето, како и силно портфолио на производи за онкологијата и респираторниот систем.

Генерички лекови

Како светски лидер во обезбедувањето генерички лекови, Teva Pharmaceuticals ја разбира важноста на создавањето безбедни, квалитетни и достапни лекови. Сметаме дека секој од нас треба да има пристап до квалитетен лек за регулирање на болеста, борба против инфекциите или едноставно за подобрување на здравјето.

Кодекс на однесување на Teva

Важно е она што го правиме, но исто толку е важно како го правиме. Секоја одлука што ја донесуваме и секоја активност што ја преземаме ги отсликува нашите колективни вредности и нема да отстапиме од нашата заложба да го направиме она што е вистинско - во секоја улога, секоја деловна единица и на сите локации во светот.

Услови за употреба

Teva Pharmaceuticals Industries Ltd. на 5 Basel Street, Petach Tikva 49131, Israel („Teva“) ја одржува оваа страница („страницата“) за ваша лична информираност, образование и комуникација. Иако слободно можете да ја прелистувате страницата, ве молиме имајте предвид дека користењето на страницата подлежи на следниве услови („услови“) и на сите важечки закони.

PLIVAmednet

ПЛИВА постојано ги следи глобалните трендови во фармацевтскиот бизнис и настојува на најдобар начин да одговори на потребите на медицинската професија, каде соработката со лекарите е од непроценливо значење поради заедничката грижа за здравјето и благосостојбата на пациентите.