Резултати од пребарување

Се прикажуваат 5 од 5 резултати

ПЛИВА Скопје на Универзитетската Клиника за Пулмологија и Алергологија донираше повеќе од 400.000 денари

Универзитетската Клиника за Пулмологија и Алергологија во Скопје, изрази голема благодарност на фармацевтска компанија ПЛИВА која додели донација во рамките на процесот за модернизација , зголемување на функционалноста на клиниката и подобрување на условите за третман на пациентите.

ПЛИВА со донацијата на Универзитетската клиника за инфективни болести и фебрилни состојби Скопје, се придружува во борбата против COVID-19

Суштинска одредница на работењето на ПЛИВА, но и на целата Тева групација, е да и помогнеме на заедницата во која работиме и во која долги години остваруваме успешни деловни резултати. Секогаш настојуваме да учествуваме во позитивните промени во општеството, помагајќи им на оние на кои им е помошта најпотребна.